Informatie aanvragen

Heb jij onze video gezien……dan kunnen wij ons voorstellen dat je enthousiast bent geworden en meer wilt weten over deelname aan een Zuid Afrika MTB Experience. Vul het formulier in op deze pagina en ontvang een pdf met daarin de belangrijkste informatie op hoofdlijn. Als jij jou contact voorkeur aangeeft dan doen wij een follow up om te informeren of je nog enthousiaster bent geworden en aanvullende vragen hebt.

Onze organisatie partners

Total Bikefitting

Ik ben partner geworden van de ZA MTB Experience organisatie omdat ikzelf door heel zuid afrika heb gereisd. Om daar nu ook te kunnen biken en dit aan te bieden aan mijn klanten, hen goed te informeren en helpen bij een goede voorbereiding sluit exact aan op mijn Total Bikefitting activiteiten. Dit is waar mijn passie ligt.

Bike Assist

Na dat ik persoonlijk het 10-daagse Zuid-Afrika MTB Experience event heb mogen ervaren ben ik zo onder de indruk geraakt van de MTB-mogelijkheden op de Westkaap dat ik graag andere mountainbikers in de gelegenheid wil stellen om dit ook te ervaren. Alles tezamen, de trails, de natuur, vergezichten, culinaire variatie én de gastvrijheid van de eigenaren van het YEBO Boutique Guesthouse, het is fantastisch.

Info aanvraag